Suurkiitokset

kaikille myyjille, kävijöille ja omalle väelle

joiden panoksen turvin tämän vuoden naisten joulumessut voitiin ylipäätään järjestää, toki terveysturvallisuus huomioon ottaen.


Joulumessut toteutuvat

Yhden välivuoden jälkeen järjestämme taas naisten joulumessut.

Aika ja paikka: 6.12 klo 10-15, Vamia Hansa-campus, Ruutikellarinkatu 2, Vaasa. (kartta)

Kohta sata vuotta vanha perinne siis jatkuu.

Olemme viime viikon perjantaina saaneet aluehallintoviraston vahvistuksen siitä, että uudet kokoontumisrajoitukset eivät koske markkinoita ja messutapahtumia. Noudatamme tietenkin Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän suosituksia koskien kasvomaskin käyttöä, käsihygieniaa ja etäisyyden pitoa. Myyntipaikkojen väliin olemme jättäneet reilummmin tilaa ja seuraamme herkeämättä koronatilanteen kehittymistä alueellamme.

Meillä kaikilla on oma velvollisuus tehdä parhaamme tartuntojen välttämiseksi. Siksi toivomme teidän myyjien ja asiakkaiden ottavan huomioon, että

  • messuille ei tulla kipeänä tai vilustuneena
  • käytät kasvomaskia sisätiloissa
  • desinfioit kädet messuille tullessasi ja poistuessasi
  • pidät etäisyyttä muihin sisätiloissa
  • käyt koronatestissä, jos epäilet saaneesi tartunnan

Kahvila on auki, joten kahville tai joulupuurolle voit poiketa messujen lomassa. Huom! Kahvilassa käy vain käteinen maksu.

Sydämellisesti tervetuloa!


Naisten joulumessut 2021

Huomio myyjät!

Perinteiset naisten joulumessut jatkuvat yhden vuoden katkoksen jälkeen ja ajankohtana on se vanha tuttu 6. joulukuuta. Paikka: Ammattioppilaitos Vamia, Ruutikellarintie 2, Vaasa (kartta). Aukioloaika: klo 10-15.

Muutamia kyselyjä messujen järjestämisestä on jo tullut, joten seuraavassa lyhyesti pääkohdat:

Paikkavarausjärjestelmä aktivoituu 1.10.2021 klo 18.00 näillä verkkosivuillamme kohdassa Julmässan > Anmälning.

Enintään neljä yhden metrin levyistä moduulia on varattavissa myyjää kohti. Pidätämme itsellämme oikeuden sijoittaa myyjät käytettävissä oleviin tiloihin, mutta voit varauksen yhteydessä ilmoittaa haluatko paikan salista vai aulasta. Yhden moduulin hinta on 40 euroa.

Huom! Myyntipöytiä on talon puolesta kahvilassa ja aulan kahvilan puoleisella kapealla seinustalla. Muualla käy vain itse tuotu pöytä. Oppilaitoksen piha-alueilla on tilavat parkkialueet.

Noudatamme viranomaisten voimassa olevia hygienia- ja turvallisuusohjeita.

Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä tämän linkin kautta: https://vasa.kvinnoforbundet.fi/fi/ota_yhteytta/


Koronarajoitukset pakottavat perumaan joulumessut 6.12.2020

Vaasan sairaanhoitopiirin pandemiatilanteen ja koronarajoitukset huomioon ottaen joudumme valitettavasti perumaan perinteiset naisten joulumessut tältä vuodelta. Erityisen ikävältä tämä tuntuu juuri nyt kun yhdistyksemme on kohta juhlistamassa 100-vuotista toimintaa. Emme katso voivamme jäädä odottamaan Avi:n määräyksiä joulukuun osalta vaan haluamme hyvissä ajoin ilmoittaa peruutuksesta. Menemme nyt tiukasti varovaisuusnäkökohdat edellä.

2.11.2020


Naisten joulumessut 2020

Myyjille tiedoksi:

Pitkän ja perusteellisen harkinnan jälkeen, koronarajoitukset ja perinteet huomioon ottaen, olemme päättäneet järjestää joulumessut tänäkin vuonna itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 klo 10-15. Myyjien lukumäärä on vähennetty puoleen tavanomaisesta vahvuudesta.

Sähköiset varaussivut aukeavat ruotsinkielisten nettisivujemme kohdassa Julmässan > Anmälning 1.10.2020 klo 18.00. Enintään neljä kpl yhden metrin levyisiä moduuleja on varattavissa myyjää kohti. Messujen tapahtumapaikkana on vanha tuttu ammattioppilaitos Vamia Vaasan Hietalahdessa (kartta). Paikkojen kysyntä on yleensä ollut vilkasta ja ne jaetaan pyyntöjen tulojärjestyksessä.

Pidätämme itsellämme oikeuden sijoittaa myyjät käytettävissä oleviin tiloihin, mutta voit kuitenkin ilmoittaa varauksen yhteydessä haluttu tila – joko aula (johon luetaan joitakin paikkoja kahvilan puolella) tai sali. Yhden moduulin hinta on 40 euroa. Huom! Myyntipöytiä on talon puolesta käytettävissä kahvilassa ja aulan kahvilan puoleisella seinustalla. Muualla käy vain itse tuotu pöytä ja mahdollinen muu rekvisiitta. Oppilaitoksen pihalla on tilava parkkialue.

COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi emme poikkeuksellisesti järjestä kahvilatoimintaa.


Naisten joulumessut 2019

Kiitos myyjille, messuvieraille ja vapaaehtoisauttajille onnistuneesta messutapahtumasta! Mukavaa joulun odotusta.


Naisten joulumessut 6.12.2019

Myyjille tiedoksi:

Seuraavien 6.12.2019 järjestettävien Naisten joulumessujen sähköiset paikkavaraussivut aukeavat näiden kotisivujemme ruotsinkielisessä osassa Julmässan > Anmälning 1.10.2019 klo 18.00. Messujen tapahtumapaikkana on vanha tuttu ammattioppilaitos Vamia Vaasan Hietalahdessa.

Aulan ja salin paikkakartat ml. moduulien numerot ovat tarkastettavissa näistä linkeistä: aula, sali. Tilanpuutteen vuoksi joudumme valitettavasti rajoittamaan varattavissa olevan lukumäärän neljään peräkkäiseen moduuliin myyjää kohti.

Paikka: Vamia, Ruutikellarintie 2, Vaasa (kartta)


Naisten joulumessut 6.12.2018

Järjestämme perinteiset joulumessut itsenäisyyspäivänä klo 10-15 Vamia ammattioppilaitoksella, Ruutikellarintie 2, Hietalahti, Vaasa.

Koko talo henkii ihanaa tunnelmaa ja joulun odotusta. Messuilla voit muun muassa löytää aitoja kädentaidon tuotteita ja monenlaisia laadukkaita, lähituotettuja herkkuja. Käytä siis tilaisuus hyväksesi ja hanki joululahjasi hyvissä ajoin näiltä messuilta.

Kahvila palvelee messukävijöitä totuttuun tapaan ja tarjoaa nautittavaksi herkullista riisipuuroa sekä kahvia suolaisine tai makeine tykötarpeineen. HUOM! Kahvilassa käy vain käteinen.

Lämpimästi tervetuloa!


Huom! Myyjät - Naisten joulumessut 2018

Aika ja paikka: 6.12.2018 klo 10 - 15, Vamia ammattioppilaitos, Ruutikellarintie 2, Vaasa.

Sähköiset paikkavaraussivut avataan näiden kotisivujen ruotsinkielisessä osassa Julmässan > Anmälning 1.10.2018 klo 00.00.

Varattavissa on kaksi tilaa: aula (ml. 1 rivi kahvilan puolella) ja voimistelusali, minkä huomioinet varaustilanteessa. Yhden metrin levyisen moduulin hinta on 35 euroa. Tarkemmat maksuohjeet ja paikkanumeron/-numerot saat meiltä erillisessä vahvistusviestissä (meilitse) vasta tehtyäsi varauspyynnön.

Epäselvissä tilanteissa voit esittää kysymyksiä suomenkielisten kotisivujemme kohdassa Ota yhteyttä.

Paikat annetaan varauspyyntöjen saapumisjärjestyksessä.

Kartta (linkki)

Joulumessut 2017 – on aika kiitosten!

Messut ovat onnellisesti takanapäin, ja kuten aina syntyi jopa pieniä jonoja kävijöiden tungeksiessa myyntipöytien edessä. Monille kävijöille Naisten joulumessut on muodostunut mukavaksi perinteeksi juuri itsenäisyyspäivän vietossa. Lämpimät kiitokset kaikille uskollisille myyjille ja kävijöille. Nähdään ensi vuonna taas!

Kohtaamispaikkana Naisten joulumessut

Naisten joulumessujen valmistelut ovat loppusuoralla. Salit tulevat täyttymään lähes 140 myyjästä, jotka tuovat kädentaito- ja herkkutuotteitaan myyntiin. Naisten joulumessut on mainio lahjojen ostospaikka juuri nyt, parhaaseen joulunalusaikaan.

Missä: Vamia (ent. ammattioppilaitos), Ruutikellarintie 2, Vaasa

Milloin: 6.12.2017 klo 10.00 – 15.00


Naisten joulumessut 6.12.2017

Messut järjestetään itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 klo 10 - 15 Vaasan ammattiopistolla (nykyiseltä nimeltään Vamia), Ruutikellarintie 2.

Kartta


Myyjät huom!

Nettivaraussivut aukeavat 1.10.2017 klo 00.00. Myyntipaikkavaraukset tehdään ruotsinkielisten sivujen kohdassa Julmässan (valitse/klikkaa: Anmälning). Ystävällisesti ota huomioon, että tiloja on kaksi: aula ja alempana oleva iso sali. Kummallakin tilalla on omat varaussivunsa.

Kysymyksiä messuihin liittyen voi esittää näiden kotisivujemme kohdassa Ota yhteyttä.

Naisten joulumessut 2016

ovat tältä erää ohi ja voimme jälleen ilolla todeta, että ne houkuttelivat paikalle monta iloista kävijää.

Suurkiitos kaikille myyjille ja kävijöille! Toivottavasti tapaamme ensikin vuonna samoissa merkeissä.

Tässä linkissä kuvapankki.


Naisten joulumessut 6.12.2016

klo 10 - 15, Vaasan ammattiopisto, Ruutikellarintie 2

Naisten joulumessut kuuluvat jokavuotiseen perinteeseen. Tänä vuonna myyjiä on paikalla n. 140. Myynnissä on mm. kotimaisia käsitöitä, herkkutuotteita ja pienteollisuustuotteita.

Messuihin tutustumisen lomassa voi levähtää kahvilassa pitkään haudutettua riisipuuroa nauttien. Lisäksi tarjolla on kahvia, teetä ja mehua pikkusuolaisen tai makean kera.

Lämpimästi tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/1257655587628849/


Naisten joulumessut 2016

järjestetään perinteiseen tapaan itsenäisyyspäivänä

6.12.2016 klo 10 – 15 Vaasan ammattiopiston tiloissa, Ruutikellarintie 2

Myyntipöytien nettivaraussivut avautuvat 1.10.2016 puolelta öin.

Varauspyynnön tekemiseksi mene ruotsinkielisille sivuillemme kohtaan Kvinnornas julmässa. Klikkaa vasemmassa laidassa olevaa ”Anmälning” ja jatka ohjeiden mukaisesti. Tiloja on kaksi, aula (tässä järjestelmässä nimeltään "Evenemang aulan") ja iso sali ("Evenemang salen"). Saat automaattisen sähköpostiviestin ilmoittautumisestasi. Vasta seuraavassa viestissä vahvistamme varauksesi ja paikkasi tarkempine maksutietoineen. Yhden 1 x 1 m suuruisen moduulin hinta on 35 euroa. Paikan vahvistat maksamalla vuokran viimeistään 7.11.2016. Jos maksua, josta paikkanumero käy ilmi, ei ole suoritettu 7.11. mennessä, paikkasi annetaan odotuslistalla olevalle. Varata saa enintään viisi moduulia. Tuoleja löytyy, mutta ota mukaasi oma myyntipöytä, vaaterekki tms.

Tervetuloa!


Naisten joulumessut 2015

on sekä myyjien että yleisön suosiossa oleva vuosittainen tapahtuma, jonka järjestämme itsenäisyyspäivänä

6.12.2015 klo 10 – 15 Vaasan ammattiopiston tiloissa, Ruutikellarintie 2

Tänä vuonna messuille on ilmoittautunut noin 150 myyjää, jotka myyvät jouluherkkuja, käsin tekemiään tuotteita kuten villasukkia ja -kintaita, vaatteita, koristeita, koruja, kosmetiikkaa…

Tervetuloa löytöretkelle!


Naisten joulumessut 2014

6.12.2014 klo 10 - 15, Vaasan Ammattiopisto, Ruutikellarintie 2, Vaasa

Naisten joulumessut on vuosittain toistuva myyntitapahtuma, jonka tarkoitus on antaa erityisesti naispuolisille kädentaitajille ja pienyrittäjille sekä yleishyödyllisille yhdistyksille mahdollisuus asettaa tuotteitaan myyntiin.

Lämpimästi tervetuloa!